Online maatwerk trainingen voor de OR

Een fysieke training online geeft zorgt voor meer flexibiliteit en focus. Soms wil je als OR snel inspringen op een inhoudelijk onderwerp of wil je frequenter trainen maar niet altijd een volledige dag met veel reistijd voor de leden. Een onlinetraining biedt uitkomst. Op basis van het intakegesprek maken we voor de onlinetraining een passend programma, we leveren namelijk altijd maatwerk ook online. Jullie praktijk staat tijdens de onlinetraining centraal. Middels inspirerende werkvormen, verschillende online tools, offline opdrachten en meerdere vormen van kennisoverdracht maken we van een onlinetraining een dynamisch geheel. Nieuwe kennis maken jullie direct toepasbaar voor de eigen praktijk, op basis van de uitkomsten maken we een verslag van de training waarmee jullie in de praktijk direct mee aan de slag kunnen. Op deze manier geeft een onlinetraining een boost vol energie mee aan de OR.

Open inschrijving trainingen online

Ondersteuning bij online achterbanbijeenkomsten

Willen jullie als OR veel medewerkers betrekken en laten meedenken bij inhoudelijke vraagstukken? Het organiseren van online achterbanbijeenkomsten zijn dan een goede uitkomst. Het is laagdrempelig, het koste de medewerkers weinig tijd en als OR kunnen jullie via leuke werkvormen zo veel mogelijk informatie ophalen. Wij kunnen jullie daarbij ondersteunen, van het opzetten van het plan tot de uitwerking van alle uitkomsten. Tijdens het intakegespreken bedenken we met elkaar het plan: wat is jullie doel, wat moet de bijeenkomst opleveren? Met dit uitgangspunt maken wij een voorstel voor de uitvoering van de bijeenkomst. We helpen jullie de bijeenkomst organiseren en begeleiden de bijeenkomst zodat jullie in gesprek kunnen met de medewerkers. Na afloop verzamelen we alle opgehaalde informatie in een verslag waar jullie als OR mee verder kunnen.

Or-lid Zorgspectrum

Ik heb het coachtraject als heel waardevol ervaren. Ik heb er veel van geleerd. Ik ben meer zelfbewust en durf meer te vertrouwen op mijn intuitie. Ik heb geleerd hoe ik om kan gaan met mijn onzekerheid. die bagage neem ik mee!

Meer Klantervaringen